Az erotikus kellékek helyes használata

A vibrátorok

 

A vibrátorok eszközként szolgálnak, ha Ön egyedül él és szeretné magát meglepni egy fantasztikus élményt nyújtó ajándékkal. Léteznek klasszikus változatok, amelyeket szinte mindenki ismer, de vannak más különböző gyártmányok is. Ilyen a G-pont vibrátor, amelyet azért találtak ki, hogy azt a bizonyos G-pontot izgassák. Ezzel szemben a gyöngyös fajta a hüvelyt és a csiklót egyszerre izgatja, így a siker szinte garantált. 

 

A vízálló vibrátorokat akár a kádban, a zuhanyzóban vagy a medencében is használhatja. Természetesen a gyártók nem feledkeztek meg azokról sem, akik inkább az anális területet szeretnék izgatni, hiszen vannak kifejezetten erre létrehozott változatok is. Amennyiben valami újdonságra vágyik, szerezzen be egy valósághű vibrátort, amelyet megérintve szinte ugyanazt tapasztalhatja, mintha az eredetit tapogatná.

 

A vibrátoroknak érdemes beszerezni egy tárolásra szolgáló kis tasakot, amelyet manapság már számos webshopban meg tud vásárolni. Ezzel a terméket szinte bárhová képes higiénikusan magával hordani. Ezek az eszközt nemcsak tisztán tartják, hanem el is rejtik a kíváncsi szemek elől, így az erotikus kelléket akár a táskájában is tárolhatja.

 

Segédeszközök férfiaknak

 

Természetesen nem csak nőknek találtak ki játékszereket. Ha Ön nagyobb és tartósabb erekcióra vágyik, akkor nézzen körbe a péniszgyűrűk kínálatában. Széles választékból találhatja meg az Ön számára tökéletes darabot. Ha azonban a partnerének okozna örömet, akkor húzzon fel egy vibrációs gyűrűt. Ezzel a siker szinte garantált!

 

Amennyiben maszturbáláshoz alkalmas eszközökre vágyik, válogathat a különböző péniszpumpák, babák, művaginák és orális maszturbátorok között. Nemi szervét akár meg is nagyobbíthatja egy péniszmandzsetta vagy egy péniszköpeny használatával. 

 

Ezeket ugyanúgy tisztán kell tartani, mint a hölgyek játékszereit. A felsorolt eszközöket csak a legnagyobb higiénia biztosításával érdemes használni. Ehhez használjon speciális tisztítókat vagy intimmosókat, hogy biztosan ne érje se partnerét, se Önt semmilyen kellemetlen helyzet. Ha anális területen is alkalmazná, akkor vásároljon mellé óvszert vagy síkosítót. Ezzel nem csak könnyebb eszközhasználatot biztosít magának, hanem nagyon hangsúlyt fektethet a higiéniára is.