Új pipára vágyik?

Ha az ember egy kicsit kutat, a Missouri Meerschaum és a Capitello az a két név, amit biztos sokat fog látni/hallani ismétlődni.
 
Na de miért ilyen népszerű ez a két márka? Miért különlegesek? Ha velünk tart, megtudhatja, hiszen ennek a bejegyzésnek ez a két nagy pipagyár lesz a középpontjában! 
 
Kezdjük a Capitellóval! 
 
A Capitello egy igazán modern márka, amelynek pipái között minden férfi megtalálhatja a neki való darabot. A külső jegyekre kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek, akármelyik darabjukkal el lehet látogatni akár egy színvonalas helyre is. 
 
A minőség nagyon fontos számukra, ám ezért bizony megkövetelik az árat. Éppen ezért nem minden kezdő pipás rajong értük. 
 
Na és a Missouri Meerschaum?
 
A Missouri Meerschaumot sokan emlegetik a pipások. Egyike azon pipákat gyártó cégeknek, akikkel az ember általában kezdő korában megismerkedik, aztán valahogy sosem tudja elengedni. A Missouri Meerschaum kiemelkedik társai közül, hiszen ez a cég kukoricapipákat készít, hatalmas szakértelemmel. Kóstoló és hagyományos pipaként is használhatóak termékeik.
 
A Missouri Meerschaum pipák rusztikus külseje az, amely visszaidézi pillantok alatt nagyapáink idejét. A márka igazi zászlóshajó a hagyományokat tisztelő gyártók között, nem is véletlen, a Missouri Meerschaum 1869-ben indult útjára, és azóta is öreg, ám ékes csillagként ragyog a többi készítő között.
 
Pipáikat többször fel lehet használni. Ez azért lehetséges, mert a Missouri Meerschaum nagyon ad a minőségre. Melyik pipát próbálja ki mindenképp? Nos szerény véleményünk szerint a Corn Cob Pride-ot!
 
Hol találhat egy pipás magához illő társat?!
 
Hát igen, sajnos a pipák beszerzése, ahogyan arról bevezetőnkben is elejtettük már, nem könnyű feladat. Mi azonban ismerünk egy, az internet erdejében található kincsesládát! A Humidorshop.hu pipakínálatában mi mindig mindent megtalálunk mindent, amire épp szükségünk van. Legyen szó egy új pipáról vagy néhány kiegészítőről. Nem hisz nekünk? Nézzen körül választékában!
 
Hogyan válassza ki a tökéletes pipát?
 
Meglehet, hogy Önnek sem a Missouri Meerschaum, sem a Capitello márka termékei nem fogják elnyerni tetszését. Éppen ezért, itt bejegyzésünk végén hagyunk egy listát, mi alapján válogasson, hogy megtalálja az ideális darabot!
 
1.Tűzze ki az árkategóriát!
 
2.Találja meg az Önnek leginkább tetsző formát!
 
3.Ha nem biztos abban, mire van szüksége, nézelődjön a pipás csomagok között!
 
4.Nézelődjön a különböző márkák szerint, lehet, hogy egy gyártó igazán az Ön stílusát képviseli!
 
5.Ha nem tud döntésre jutni, nyugodtan kérje hozzáértők, például a Humidorshop.hu segítségét!