Tippek egy új pilates stúdió berendezéséhez

De először is engedd meg, hogy gratuláljunk neked, mivel nagyszerű dologba fogtál. Lehetőséget biztosítasz ugyanis az embereknek arra, hogy megtapasztalják, milyen fantasztikus mozgásforma is a Reformeres pilates, és arra, hogy élvezzék a jótékony hatásait. 

 

Milyen pilates gépekkel érdemes berendezned a stúdiódat?

 

Nos, a legfontosabb talán, hogy szerezz be néhány Reformert, amely a pilates gépek közül a legismertebb és leggyakrabban használt eszköznek számít, amin mi egy cseppet sem csodálkozunk. Ezek a mozgó szerkezetek ugyanis rugós rendszerekkel rendelkeznek, amelyek tökéletes ellenállást biztosítanak a gyakorlatokhoz. Így nem csupán az erőt, hanem a mobilitást és testtudatosságot is fejlesztik.

 

Emellett érdemes még beszerezned néhány Fél és Teljes Cadillac gépet is, amelyek szintén az edzés kiváló kiegészítőiként szolgálnak. Annak köszönhetően ugyanis, hogy segítik a testet különböző szögben és pozícióban mozgatni, lehetővé teszik a mélyreható nyújtást, erősítést és stabilizálást. 

 

A Teljes változat talán azért lehet előnyösebb választás számodra, mert ez a berendezés hosszában lett alkatrészekkel ellátva, így többféle gyakorlatot lehet végezni rajta.

 

Az Ülődobozról és az Arc Barellről se feledkezz meg!

 

A fentebb említett eszközökhöz hasonlóan az Ülődoboz szintén egy rendkívül sokoldalú berendezés. A vendégeid ugyanis ülve és fekve is végezhetnek rajta gyakorlatokat, amely által javíthatják a testtartásukat, erősíthetik a gerincüket és a törzsizmukat, növelhetik testtudatosságukat, és fejleszthetik az egyensúlyérzéküket.

 

Ami pedig az Arc Barrelt illeti, ez egy olyan íves, henger alakú eszköz, amelynek a felületén a gerinc hajlékonyságát növelő, az izomzat mélyebb erősítését célzó, a hát, a vállak és a csípő nyújtására szolgáló gyakorlatok végezhetők. 

 

Végül pedig a Pilates Combo Chairt említenénk meg

 

A Pilates Combo Chair szintén előkelő helyet foglal el a kompakt és multifunkcionális eszközök rangsorában. Az ülőlapján és pedáljain ugyanis különböző gyakorlatok végezhetők, amelyek lehetővé teszik az erőnlét, a stabilitás és az egyensúly fejlesztését. Ráadásul még a pedálok ellenállása is állítható, így változatos szintű kihívásokat teremthetsz az izomzat számára.

 

A fentebb felsorolt eszközök egytől egyig megtalálhatók a TMS Pilates kínálatában, amely webáruház 2018 óta egy angol gyártó kizárólagos forgalmazója Magyarországon és Szlovákiában. Ha netán bármi kérdésed felmerülne, akkor fordulj hozzájuk bizalommal! A szakértő csapatuk biztosan szívesen segít majd neked a leendő stúdiód berendezésében.