Nem megy a matek a gyermekednek? Mutatjuk, hogyan segíts neki!

Jobb, ha minél előbb cselekszel, például keresel számára egy leinformálható matektanárt, akihez eljárhat korrepetálásra. Ám ha ezt anyagilag nem engedheted meg magadnak, akkor javasoljuk, hogy nézd meg a TanfolyamGURU.hu általános és középiskolásoknak szóló tanfolyamait, mert itt kedvező áron juthatsz hozzá alapcsomagokhoz. Mutatjuk a részleteket is ezzel kapcsolatban.

 

Az online oktatás előnyei

 

A TanfolyamGURU.hu oldalán számtalan képzési lehetőséget találsz, akár még magad számára is, hiszen itt gyűjtötték össze a felnőttképzési intézmények kínálatát. Azonban szerencsére nemcsak szakmai kurzusokban bővelkedik az oldal, vannak itt képzések középiskolások számára, köztük matematika tanfolyam is.

 

Ezek egyrészt a nappali tagozatos diákoknak készültek, de azok is profitálhatnak belőle, akik munka mellett, esti tagozaton szereznék meg az érettségijüket. A képzés tehát bárki számára nyitott.

 

Mivel a matek az egyik legfontosabb tantárgy, amely a továbbtanulás tekintetében is sokat számít, fontos, hogy jó jegyet szerezzen belőle a gyermeked. Ha befizetsz egy minimális összegű havi díjat, akkor a tanuló olyan feladványokat, kidolgozott tételeket, magyarázatokat fog kapni online, amelyek segíthetik őt.

 

Ez azért is remek, mert így részben önállóan tanulhat: nem kell még a suli után külön tanárhoz is vinni, alkalmazkodni annak az időbeosztásához is. Az online tananyagcsomag által könnyedén elsajátíthatók az alapfogalmak, és végre tisztázásra kerülnek az eddig bonyodalmat okozó dolgok.

 

Hogyan működik az online matektanulás?

 

Amennyiben előfizetsz a kurzusra, videós formában megkapod a szaktanári magyarázatokat. Mindig egy-egy adott témakörrel foglalkoznak a leckékben – például geometria, trigonometria, másodfokú egyenletek, algebra stb. – és csak az érettségire összpontosítanak.

 

A tanár elmagyarázza a tananyagot, majd egy mintapéldát is megold, ezt követően pedig lehetőség van az önálló gyakorlásra. Persze a diák helyett senki nem tanulhatja meg a leckét, neki magának kell belátnia, hogy szükséges az önfejlesztés a jobb jegy megszerzése érdekében.

 

A fent említett oldalon a 9-12. évfolyam anyaga teljes egészében elérhető, így azt a csomagot kell kiválasztani, amelyikben érintett a gyermeked. Most egy különleges akció keretében nagyon kedvező áron lehet hozzájutni a matek tanfolyamokhoz, éljetek a lehetőséggel!

 

Mit kell még tudni?

 

A feladatok megoldására reflektálni fog a szaktanár, akivel chaten lehet tartani a kapcsolatot. Sőt, biztos lehetsz benne, hogy pozitív visszajelzést is kap majd a gyermeked, így a motivációja és az önbizalma egyre inkább növekszik.

 

A modern oktatási módszereket alkalmazzák ma már az ilyen tanfolyamokon, így a játékosítás és az interaktív feladatmegoldás is szerepet kap. Érdemes a részletekről tájékozódni!