Mire jók a rúdvibrátorok?

De vajon mire használhatóak? Most kiderül! 

 

A rúdvibrátorok előnyei

 

Ez a változat egy örök klasszikus marad, ezt már semmi sem veheti el tőle. A modern vibrátorok legelső darabjának népszerűsége azóta tart, amióta csak jelen van a piacon. A rúd formájú kényeztető szilárd vázzal rendelkezik, amely lehet fém, illetve műanyag egyaránt.

 

Mivel ez a váz kemény, így nagyon jól képes vezetni a rezgéseket. Nem utolsósorban pedig rendkívül sok méretben szerezhetőek be, ami miatt bárki könnyedén vásárolhat magának egy vagy akár több darabot is. Kiválóan alkalmasak ráadásul belső és külső kényeztetőként. De vajon milyen a rúdvibrátorok választéka? Lássuk tehát!

 

A rúdvibrátorok kínálata

 

A Szeresdmagad.hu-nál számos minőségi rúdvibrátor közül választhatja ki a megfelelő darabot. Ott van például a Skyn Vibes klitoriszágas verzió, amely egy új modell a kínálatban. A Skyn márka tudniillik, hogy a latexmentes gyártmányairól volt híres.

 

Most azonban úgy gondolták, hogy itt az ideje tervezni valamilyen új kényeztetőt, amivel egy új piacra törhetnek be. Ennek köszönhetően valósult meg a Skyn Vibes ezen változata, amelyet szilikonborítással ruháztak fel. A kétmotoros, kis méretű eszköz vibrációja közepes és mély tónusú, a vezérléshez gombokat kell használni. Bár a termék váza merev, a szilikonburkolatnak hála a használata kellemesen selymes és puha. Mivel a játékszer vízálló, így akár zuhany alatt is alkalmazható. 

 

Amennyiben azonban klasszikus rúdvibrátorra vágyik, szerezzen be egy Toyz 4 Lovers-t, amely három elemmel működik. A merev vázas, ámde kis méretű eszköz felülete kemény, míg tapintása az előzőhöz hasonlóan selmyes és puha. A rezgés intenzitását fokozatmentesen szabályozhatja, amely erős, mégis csendes. Mivel teljesen vízálló, így medencében is bátran használhatja. 

 

Létezik továbbá Durex Intense Pure Fantasy vibrátor is, ami egy elegáns vonalvezetésű termék a híres márka jóvoltából. Szintén vízálló, selymes és sima, nem utolsósorban ezen ugyanolyan könnyen lehet állítani a rezgés intenzitását.

 

Ne feledkezzünk meg továbbá az arany színű Lady Fingerről, a nagy méretű, fekete színben beszerezhető classic változatról, illetve a közepes ezüst rúdvibrátorról sem. Ez mind azt mutatja, hogy a kínálat manapság már hatalmas, így bárki, akár Ön is könnyedén találhat magának tökéletes eszközt!

 

Kinek ajánlott megvásárolni?

 

A kedvező árfekvése és a könnyű használhatósága miatt nemcsak a gyakorlottak számára lehet alkalmas. A kezdőknek érdemes egy rúdvibrátorral kezdeniük, amelyen gyakorolhatják annak alkalmazását. Ha esetleg még nincs meg a pontos elképzelése arról, hogy milyen modellt is szeretne, akkor is remek megoldás lehet egy ilyen változat.