Milyen egy tökéletes hajformázó termék, amely valóban megszépíti a frizuránkat?

Nem mindegy, hogy mit választunk!

 

Az iqonhair Kevin Murphy formázói közül dönthetünk a hajtípusunknak és a problémáinknak leginkább megfelelő készítmények mellett annak érdekében, hogy a maximumot hozhassuk ki belőle. Ez egy olyan, magas színvonalat és prémiumminőséget képviselő termékcsalád, amelynek készítményei egyszerre természetesek, hatékonyak, és képesek olyan szép hajkoronát varázsolni nekünk, mintha most készítette volna el számunkra a fodrász.

 

Az eredményesség az összetevőkben rejlik

 

A biotermesztés ma már többnyire senki számára nem ismeretlen fogalom. Egy ilyen gazdálkodásból származó növény teljesen mentes a káros anyagoktól, szennyeződésektől, valamint nehézfémektől, ezért ideális választás azok számára, akik szeretnének vigyázni az egészségükre, és eközben környezettudatosak is maradni.

 

De azért is fontos ez, mert így nem károsítjuk a szervezetünket, jelen esetben a hajszálainkat és a fejbőrünket kedvezőtlen hatású anyagokkal. Ezzel a döntéssel, hogy kizárólag ökogazdaságból származó összetevők kerülhetnek a Kevin Murphy termékekbe, egy valóban magas minőséget és egészséges készítményt kapunk.

 

Természetesen legalább ugyanekkora a jelentősége annak, hogy konkrétan mely összetevők kerülhetnek a palackokba.

 

Teljes termékcsaládokat választhatunk

 

A Kevin Murphy készítmények komplett rendszert kínálnak számunkra. A samponokat követhetik a balzsamok és a formázók, de hetente egyszer akár egy kezelést is igénybe vehetünk. 

 

Az egy családba, egy problémához készült készítmények sem lesznek túlságosan “erősek” a hajunknak, nem lapítják, nem nehezítik el a frizuránkat, mivel direkt úgy tervezték őket, hogy pozitívan, egymást támogatva járuljanak hozzá a teljes sikerhez.

 

Hatóanyagokban gazdagok

 

Ezek a termékek bővelkednek a különböző vitaminokban és aminosavakban, hiszen ezekre nemcsak a szervezetünknek, hanem a hajunknak is szüksége van. Hozzájárulnak a sérült haj egészségesebbé tételéhez, valamint a sérülések megszüntetéséhez. Bizonyára sokan örömmel olvassák, hogy még a töredezett hajszálakon is képesek segíteni. Akkor sem teljesen reménytelen a helyzet, ha a kémiai hajformázás következtében károsodtak a tincseink.

 

Tudatos választás mindenkinek

 

A Kevin Murphy készítmények különleges ismertetőjele a PETA tanúsítvány, amely bizonyítja, hogy a termékek elkészítése során egyetlen állatot sem bántottak, s a fejlesztések is állatkísérletek nélkül zajlottak.

 

A Kevin Murphy termékeket választva tehát olyan tudatos döntést hozhatunk meg, amely minden szempontból megfelel azoknak a modern elvárásoknak, amelyekkel a hajápolószerek felé fordulhatunk.