Különleges meglepetések családtagok számára

Ez a cikk is pont azért készült el, hogy megkönnyítsük a helyzetet, így olyan apróságokat, különlegességeket mutatunk be, amelyekre először nem biztos, hogy gondol az ember. 

 

Lássuk tehát, hogy miben érdemes gondolkodni. 

 

Feliratos, fotós ruházati cikkek

 

Egy ajándék, amivel mosolyt csalhatunk a másik arcára, szinte minden esetben remek választás. A Pamutlabor Pólónyomda családtagoknak szánt pólói között biztosan mindenki talál olyan feliratos vagy mintás felsőt, amit a testvér, nagyszülő, édesanya örömmel fogad. Mindegy tehát, hogy születésnapról, névnapról, esetleg karácsonyról vagy egy évfordulóról van szó, egy póló mindig hasznos és emlékezetes meglepetés lehet. 

 

Ott vannak például “A legfontosabbak anyának hívnak”, a “Bocsi apuci”, vagy éppen a “Ha a papa nem tudja megjavítani” szöveggel ellátott felsők. Ezeket 22 színben, valamint 8 méretben szerezhetjük be, amely nagyban megkönnyíti a választást. Bár elsőre talán unalmasnak vagy hétköznapinak tűnhet, a meglepni kívánt személy kedvenc színével és egy hozzá közel álló felirattal ellátott póló máris személyre tudja szabni az ajándékot. 

 

Léteznek továbbá farmerkabátok, valamint kapucnis pulóverek is, így akár egy kész szettet is megvásárolhatunk. Persze minden attól függ, hogy mennyire ismerjük a másikat, szívesen használ-e ilyen ruhadarabokat. 

 

Apróságok a konyhába

 

Kávé vagy tea? Egyiket biztosan isszuk, ezzel mindenki így van. Éppen ezért remek választás egy szintén feliratos, esetleg egyedi fényképes bögre, amelyből a meglepni kívánt személy elfogyaszthatja a reggeli kávéját, az esti teáját. Nincs is jobb, mint egy olyan darab, amiből azonnal eszébe jut, hogy kitől is kapta. 

 

Hasonlóan jó választás egy vászontáska, amiben kényelmesen be lehet vásárolni, majd otthon szintén ugyanolyan egyszerűen kipakolni. Nincs többé szemét, csak egy mutatós és egyedi szatyor, amit mindig magunknál tartva nem érhet bennünket meglepetés. 

 

Egyéb különlegességek az egész család számára

 

Ha egyik sem nyerte el a tetszésünket, akkor ott vannak a telefontokok, amelyekre valljuk be, manapság mindenkinek szüksége van. Nagy szerencse, hogy a Pamutlabor Pólónyomda kínálatában számtalan mobilra találhatunk ilyen védőeszközt, hiszen így a telefon fajtája sem okozhat problémát. 

 

Nagyszülőknek pedig tökéletes választás a feliratos, fényképes párna, amin bármikor álomra hajthatják a fejüket. Akár egy délutáni alvásról van szó, akár az éjszakai pihenésről, mindig eszükbe jutunk majd. Egy, az unokák képével, arcukkal ellátott párna átadása pedig garantáltan öröm által okozott könnyeket eredményez majd.