Ismerkedjen meg a felnőttek és gyerekek számára egyaránt szórakoztató sportjátékokkal!

Sokan szeretik aktívan eltölteni idejüket, így előkerülnek a garázsból a különböző sportjátékok, azonban a készletre évről évre ráfér a frissítés, így érdemes újabb darabok után néznie, amelyek még nagyobb szórakozást jelenthetnek. 

 

A legnépszerűbb sportjátékok

 

Kicsik és nagyok kedvenc sportjátéka a trambulin, amin jókat lehet szórakozni, sőt akrobatikus gimnasztika elemek gyakorlására és testedzésre is kiválóak. Több típus közül válogathat a piacon méret, kivitelezés és cél alapján. Vannak a kisebbek, amelyek 122 centiméteresek és 100 kg-ig használhatók. Ezt a típust egyszerre egy személy használhatja. A balesetek elkerülése végett kapaszkodóval rendelkezik, így sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az ugrálást. Vannak a nagyobb - 244-250 centiméter nagyságú trambulinok, amelyben egyszerre többen is ugrálhatnak, hiszen 120 kg-ig használható. 

 

Mindemellett pedig merészebb gyakorlatokat is végrehajthatnak rajta, mivel a belső védőháló megakadályozza, hogy a földre essenek, valamint belső elhelyezkedésének köszönhetően nem tudják megütni magukat a trambulin vázában sem. Így magas fokú biztonságot nyújt és csökkenti a kellemetlen balesetek kialakulásának esélyét. Ezek a nagyobb kerti trambulinok kifejezetten stabil szerkezetek, így nem tudnak vele felborulni a gyerekek játék közben, legtöbb esetben létrával rendelkeznek, amely még a kisebbek számára is megkönnyíti a bejutást. 

 

Frizbilabda, vízi játék vagy tollas?

 

Nagyon népszerű sportjáték manapság a frizbilabda, ami szintén élvezetes időtöltés gyerekeknek és játékosabb felnőtteknek egyaránt. A játék egyedisége, hogy korongként dobhatja el, de amikor a társához ér, már felvette a labda formáját, így egyszerűbben elkapható. Különböző színekben és kialakításban megvásárolható. Vannak olyan típusok, amelyek kifejezetten a vízben történő labdázáshoz kiválóak. 

 

Amennyiben már szóba kerültek a vízi játékok, amennyiben rendelkezik kisebb-nagyobb medencével, vagy sokszor látogatja a gyerekekkel a strandot, akkor mindenképpen érdemes beszereznie egy felfújható lovaglójátékot. Legyen szó delfinről, cápáról, teknősről, rájáról vagy kapaszkodóval ellátott lovaglómatracról, a gyerekek garantáltan imádni fogják. Mindamellett, hogy biztonságot nyújt, kifejezetten szórakoztató időtöltés eszköze lehet. 

 

Végül a tavaszi játékok elengedhetetlen eszköze a tollas vagy gyorstollas, ami számos méretben, színben, anyagban és kiszerelésben vásárolható meg. Létezik külön gyerek-, ifjúsági és felnőttméret egyaránt, vannak, amelyek fából készülnek és vannak a hagyományos műanyag vagy fém típusok is.