Hogyan viselkedsz menyasszonyként? A horoszkópod elárulja!

Te vajon hogyan készülsz majd a nagy napra? Maga a megtestesült lazaság leszel, vagy a hozzád hasonlók miatt jöhetett létre a “menyasszörny” kifejezés? Ebben bizony a horoszkópodnak is szerepe van, ezért olvass tovább a részletekért, majd utána ne felejtsd el felkeresni a Bien.hu horoszkóp rovatát sem!

 

Kos, Bika, Ikrek, Rák

 

Kosként határozott elképzeléseid vannak, mindenképp egyedi, látványos, grandiózus esküvőt akarsz, irtózol az elcsépelt sémáktól és sablonos ötletektől.

 

Bikaként a klasszikus elegancia híve vagy, ezért a tökéletes helyszín számodra egy vidéki kastélyszálló, ahol a természet közelségét is élvezheti a násznép.

 

Ikrekként elképzelni sem tudsz jobbat, mint egy szabadban tartott lagzi, a tengerpart vagy egy erdőszéli tisztás ideális helyszín számodra. De ügyelj arra, hogy ne változtasd folyton a terveidet, mert könnyen konfliktusba torkollhat.

 

Rák jegyűként romantikus hangulatú esküvőről ábrándozol, kiegészítve nosztalgikus elemekkel. Bár szeretnél mindent te magad megszervezni, de kizárt, hogy kézben tudd tartani a rengeteg elintéznivalót, nyugodtan vegyél igénybe profi segítséget.

 

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió

 

Oroszlánként imádod a luxust és a csillogást, így természetesen az esküvődön sem spórolsz ezekkel. Hallani sem akarsz a visszafogott ünneplésről, legyen ez a napi igenis grandiózus esemény, amit a násznép évek múlva is felemleget majd.

 

Szűz jegyűként a minőségi és egyedi megoldásokat részesíted előnyben. Az ételsor megtervezésére különösen nagy gondot fordítasz, de nem muszáj mindent egyedül megoldanod, hisz ez a nap nem a stresszelésről szól.

 

Mérlegként művészi megjelenésű esküvőről ábrándozol, így remek helyszín számodra egy történelmi épület vagy akár egy galéria. A letisztultság és a harmónia biztosan visszaköszön majd a dekorációban.

 

Skorpióként odafigyelsz az apró részletekre, és nem szűkölködsz a kreatív megoldásokban. Azt viszont nehezen tolerálod, ha mások bele akarnak szólni a szervezésbe, hiszen ez mégiscsak a ti napotok, a ti stílusotokat kell képviselnie, nem az anyósékét vagy a szüleidét.

 

Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

 

Nyilasként a ceremónia számodra mellékes, csak a “papírforma” miatt kell, inkább a lagzi megszervezésére fordítod az energiáidat, mert hatalmas és emlékezetes bulit akarsz, ahol mindenki remekül érzi majd magát.

 

Bak jegyűként tiszteled a hagyományokat, ezért a te álomesküvődön minden az íratlan szabályok és az etikett betartása mellett zajlik. Vigyázz, ne ess túlzásba, nem lenne jó, ha emiatt mindenki csak feszengene a nagy napon!

 

Vízöntőként a kötetlenebb és lazább ünneplés híve vagy, emiatt a szervezésre sem görcsölsz rá nagyon, nem kell mindennek egy előre megírt forgatókönyv mentén zajlania.

 

Halak jegyűként meseszerű lagziról ábrándozol, tőled egy jelmezes vagy tematikus esemény sem áll távol.