Ezek az italok biztosan a nagy alkotók kedvencei között lennének

Picasso élete nem is kezdődhetett volna rosszabbul. A világra jöttekor a kórházban azt hitték, hogy halva született. Emiatt a szülésznő az asztalon hagyta. Szerencsére orvos nagybátyja jelen volt, és ő mentette meg az életét. 9 évesen fejezte be az első festményét. A maga korában valóságos polihisztor volt: keramikus, színpadi tervező, szobrász, drámaíró, költő és író. Pablo Picasso biztosan szívesen kortyolgatná a Kraken Black Spiced Rumot, amely egy 13 fűszerrel gazdagított nedű. Illatában is érezhető a mogyoró és egy kis olajosság, valamint egy kis vanília és kávé. Ott a helye a különlegességet kedvelők gyűjteményében. A cikkben felsorolt italok, például a rum beszerezhető az iDrinks oldalán, érdemes megnézni a kínálatot.

 

Leonardo da Vinci és a 400 Conigli Volume 1 Coffee Gin

 

Leonardo da Vinci szobrász, mérnök és feltaláló hírében állt. Továbbá festett, rajzolt, és a repülés rejtelmét is meg akarta fejteni. Mindemellett kiváló érzéke volt a kémiához. Nem volt hivatalos iskolai végzettsége, saját szorgalomból tanult meg latinul.

 

Tökéletes választás lenne számára a 400 Conigli Volume 1 Coffee Gin. Ebben a 42%-os italban a borókás ízeket felpezsdíti az etióp kávébab. A minőséghez sokat hozzátesz a párlat kézzel szűrt jellege.

 

Johann Sebastian Bach és a Don Papa Baroko

 

Johann Sebastian Bach letisztult zenét játszott. Nem volt könnyű élete, például egy alkalommal néhány hétre rács mögé került. Ennek oka az volt, hogy dühösen tombolt, amiért nem őt nevezték ki zenei igazgatóvá. Rengeteg orgonaelőadást írt a rács mögött. 

 

Bach számára kiváló választás lenne a klasszikus aromákkal hömpölygő Don Papa Baroko. Ezt az italt egyetlen ginkalandornak sem szabad kihagynia. A Fülöp-szigeten készült rum krémes, gazdagon árnyalt ízekkel tárja fel a nedűben rejlő lehetőségeket. A zamatok között érezhető az édes pörkölt vanília, az aszalt gyümölcsös jegyek és a nemes tölgyfa előkelő kiforrottsága. A Don Papa Baroko egyetlen gyűjteményből sem hiányozhat.

 

Wolfgang Amadeus Mozart és az Opera Gin

 

A csodagyerekként emlegetett Mozart többszáz zenét szerzett. Már 5 évesen komponált, és már ekkor megírta első versenyművét. Hat évesen már zongoraművész volt, és európai zongaraturnén mutatta be a tehetségét. A zeneszerzésben segítséget jelentett neki, hogy fotografikus memóriája volt. Sokat utazott, összesen 17 nyelven beszélt. 

 

Mozart számára az Opera Gin lenne a legjobb választás. A mennyei párlatban érezhető a mák, a citrusos fűszeresség és a boróka, garantált a gin csúcsminősége. Lendületesen kavarog benne az angelika gyökér, a fahéj, a koriander és a pikáns szegfűszeg.