Egészségmegőrzés gyógynövényes étrend-kiegészítők segítségével

Ennek pedig meg is van az eredménye: egyre gyakoribbak az olyan civilizációs betegségek, mint a magas vérnyomás, az alvásproblémák, gombás fertőzések, gyenge immunrendszer, ízületi panaszok, emésztési gondok és még sorolhatnánk. 
 
Gyógyszerek helyett természetes készítmények
 
Manapság az is megszokott, hogyha bármilyen kellemetlen tünetünk van, akkor csak beveszünk egy-két szem gyógyszert és várjuk, hogy a benne lévő hatóanyagok elnyomják a panaszokat. Abba bele sem gondolunk, hogy ez hosszú távon milyen mellékhatásokat okozhat.
 
Ezért célszerű inkább a Myrobalan gyógynövényes étrend-kiegészítőit választani, amik kizárólag gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák. A kapszulákat a tradicionális tibeti orvoslás elveinek mentén haladva állították össze, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak. Ez a komplex gyógynövénytartalom jóval hatásosabb, mintha az egyes hatóanyagokat külön-külön alkalmaznánk. 
 
Ezenfelül számos adaptogén gyógynövényt is tartalmaznak, melyek legfontosabb tulajdonsága, hogy csak a kibillent állapotot hozzák helyre, az egészségesen működő szervekre nincsenek hatással.
 
A nem létfontosságú gyógyszereket célszerű lecserélni ezekre a természetes alternatívákra, hiszen esetükben nem kell tartani kellemetlen mellékhatásoktól, illetve a hozzászokástól sem. Míg például a kémiai altatók és nyugtatók nagyon könnyen okozhatnak függőséget, addig a gyógynövényes készítmények esetében ez a veszély nem áll fenn.
 
Hogyan tesz tönkre minket a túlhajszolt életvitel?
 
A mai világban az emberek állandóan csak rohannak, semmire nincs idejük; főleg nem az egészségre. Feldolgozott élelmiszereken élnek, autóval járnak mindenhová, emiatt keveset mozognak, a sportra nem szakítanak időt, és még pihenés helyett is dolgoznak vagy az otthoni teendőket látják el. Nem is beszélve a sok stresszről!
 
Csakhogy a szervezetünk nem tűri a végtelenségig ezt a fajta kizsigerelést. Először csak figyelmeztető jeleket küld például gyomorpanaszok vagy vérnyomásproblémák formájában, de ha ezekkel nem foglalkozunk, akkor komolyabb, krónikus betegségek is kialakulhatnak.
 
Ideje hát foglalkozni azzal, amit a testünk üzen, és még időben feleszmélni, lassítani, mielőtt késő lesz!
 
Az egészség mindennél fontosabb!
 
Erre sokan sajnos csak akkor jönnek rá, amikor már nagy a baj. Pedig rengeteg problémát meg lehetne előzni azzal, ha nem áldoznánk fel az egészségünket a munka, család, párkapcsolat vagy a másoknak való megfelelési kényszer miatt.
 
Mert igenis szükség van arra, hogy megtanuljunk nemet mondani, és ne hajtsuk magunkat a végtelenségig.