Dobd fel a nappalid stílusos újságtartóval!

A színes bulvárlapok, TV újságok, hírlapok még mindig nagy számban kerülnek forgalomba és rengetegen tájékozódnak a nyomtatott sajtóból. A gyűrődés-, szakadásmentes megőrzés érdekében szükséges a megfelelő tárolóhelyet biztosítani ezen termékek számára.

 

A mömax a nappali kiegészítőnek széles választékát kínálja, többek között az újságtartó kínálata is változatos. Teremts rendet a nappalidban, gyűjtsd egy helyre az itt heverő magazinokat, képregényeket, így mindig kéznél lesznek.

 

A stílusos kiegészítő

 

Az újságtartókat széles körben használhatjuk, nemcsak otthon, hanem várótermekben, kávézókban, marketing szórólapok tárolására. A tárgy eredete egészen a múlt század elejére nyúlik vissza, amikor egyre többen választották az újságolvasást és megfelelő helyet kerestek a lapok elhelyezésére.

 

Az eredetileg fából készült, vízszintes rudakkal kiegészülő tároló az idő múlásával stílusában és anyagában is változáson ment keresztül. Napjainkban a helyiség belsőépítészeti külleméhez igazodó változatok a legkeresettebbek, mely segítségével harmónia teremthető az egyes kiegészítők és a nagyobb berendezési tárgyak között.

 

Hol használható?

 

A legtöbben alapfunkcióját betöltve használják az újságtartót, így a képes magazinok, katalógusok és hírlapok tárolását oldják meg esztétikus és praktikus módon. Viszont nemcsak erre használható ez a kiegészítő, hanem például a számlalevelek kategorizált gyűjtésére is megoldást kínálhat. Emellett jól funkcionál a konyhában, ahol a különböző receptfüzetek, könyvek egy helyen való gyűjtésére és könnyű elérhetőségére használható.

 

A polcos vagy kis asztalkával kiegészülő változatok tökéletesen mutatnak a kanapé mellett, ahol így egy pohár bor vagy csésze tea elhelyezését szintén egyszerűen meg tudjuk oldani. Dekoratív elemként elhelyezhető irodahelyiségekben, várótermekben, ahol még az eredeti rendeltetését is elláthatja.

 

Fali vagy álló változat?

 

Minden kiegészítő esetében kérdésként merül fel, hogy mennyi helyet szánunk az eszköz elhelyezésére. Az újságtartók falra szerelhető változatai kiválóan alkalmasak a helyszűkében lévő otthonok dekorálására. A több fakkal rendelkező fali elem ugyanis esztétikus módon, kis helyigénnyel őrzi meg kedvenc lapjainkat.

 

Az álló újságtartó fém, fa vagy textíl anyaga kiváló kiegészítője lehet az otthon dizájnjának. Az eleganciát sugárzó tárgy rengeteg folyóiratot képes gyűrődésmentesen tárolni. Mindig kéznél van a kedvenc lapunk, így már csak egy kényelmes relax fotel hiányzik a tökéletes pihenés élményéhez. A tartó kiegészülhet további zsebekkel, tárolóelemekkel, így kulcsok, tollak és egyéb használati eszköz is elhelyezhető ezekben.