Céges ruhával növelhető a vállalkozásod iránti bizalom

Szitanyomott céges ruha

 

A céges ruhán szitanyomással sok minden feliratozható. A cég logója, a cég neve, címe, telefonszáma, az alkalmazott neve mind szerepelhet rajta. Ezzel az alkalmazott reklámozza is a vállalkozásodat, és új ügyfeleket vonz be a vállalat számára. A Cegesruha.hu szitanyomás szolgáltatását pólókra, pulóverekre, ingekre, sapkákra, mellényekre, kabátokra egyaránt megrendelheted.

 

Minél nagyobb darabszámot rendelsz, annál jobban meg fogja érni a számodra, ugyanis a szita elkészítésének van egy bizonyos költsége, ami nagyobb mennyiségű rendelés esetén jobban megtérül.

 

Céges ruha a múltból

 

Egy szállítással foglalkozó vállalatnál fordult elő az az érdekes eset, hogy megrendeltek az alkalmazottak számára szitanyomott, cégnévvel ellátott pólókat és nadrágokat nagyobb mennyiségben, hiszen így olcsóbb volt. Ezeket egy ritkán használt raktárhelyiségbe tették, s a kis raktárról időközben megfelejtkeztek.

 

Csak sok-sok évvel később nyitották ki a helyiséget. A megtalált céges ruha jó meglepetés volt mindenkinek, ugyanis a szitanyomott céges logó éppúgy megőrizte eredeti minőségét, ahogyan a ruhadarabok.

 

Így a kicsit retró stílusú céges ruhák, amit most az alkalmazott megkaptak, felidézte bennük a cég múltját, hagyományait is. A közös múlt, a sok együtt töltött munkaév emléke pedig növeli a csapatösszetartást, közvetetten pedig a dolgozók hatékonyságát.

 

Napjainkban már nem szükséges ilyen nagy mennyiséget megrendelni egyszerre, ha tartós szitát készíttetsz, bármikor utángyárthatják számodra a terméket, és a szita ekkor már nem jelent többletköltséget a számodra.

 

Miért rendelj a futároknak, szerelőknek céges ruhát?

 

Ha a vállalkozásod a lakosságnak szállít vagy nyújt valamilyen szolgáltatást, akkor a cég iránti bizalom megteremtése is fontos. Ez fokozottan így van az idősebb generációhoz tartozó ügyfelek esetében. Az idősebb emberek számára ugyanis még fontosak a személyes kapcsolatok. Jól ismerik a postást, beszélgetnek a boltossal, a hentessel és a zöldségessel.

 

Gyakori, hogy a fiatalabb családtag megrendel valamilyen terméket, de napközben nem tartózkodik otthon. Így a nagyszülő veszi át a csomagot, aki ki sem fogja nyitja az ajtót, ha nem látja a céglogót vagy a cég nevét a futár ruházatán.

 

Ugyanez a helyzet a szerelővel is, akit be kell engedni a lakásba. Az is jó benyomást kelt az ügyfélben, ha a szerelő keresztnevét is elolvashatja a pólón, hiszen ez mind emberivé teszi az egyre jobban elszemélytelenedő világot. Céges ruhával tehát bizalmat kelthetsz a vevőkben.

 

Ha a vállalkozásod hatékonyságát szeretnéd növelni, érdemes cégesruhát rendelned az alkalmazottaidnak, ugyanis az egyik legszemélyesebb marketingeszköz, ami bizalmat kelt az ügyfelekben.