A zuhanykabinnak számtalan előnye van

Miért választják sokan inkább a zuhanykabint?

 

Ha megnézzük a STUXI zuhanykabin kínálatát, akkor láthatjuk, hogy modernebbnél modernebb kialakítások érhetőek el mindenki számára. Az egyik leggyakoribb érv a kabin mellett a higiénia. Az ok nagyon egyszerű, mivel egy zuhanykabinnal sokkal egyszerűbben lehet megőrizni a fürdőszoba tisztaságát és higiéniáját. Ez úgy lehetséges, hogy a gőz és a víz zárt térben marad, kisebb lesz a nedves terület, védi a bútorokat, és a penészképződés valószínűsége is alacsonyabb lesz.

 

Ez már önmagában egy hatalmas érv a zuhanykabin mellett, de emellett még ott van az is, hogy maga a zuhanyzás is sokkal gyorsabb lesz. Nem kell a kád feltöltődésére várni, csak beállunk alá és máris kezdhetjük a tisztálkodást. Az energiahatékonyságról sem szabad megfeledkezni, ugyanis egy zuhanykabinban sokkal kevesebb vizet használunk el. Ha fontos a helytakarékosság, vagy alapból kevés terület áll rendelkezésünkre, akkor a kabin jobb választásnak bizonyul, mint a hagyományos fürdőkád. Egy kádnak sokkal nagyobb a helyigénye, ha azt választjuk, akkor kevesebb vagy sokkal kisebb bútor fog beférni mellé, zsúfolt lesz az egész fürdőszoba.

 

A zuhanykabinok sokszor biztonságosabbak, mint a fürdőkádak. Idősek és mozgáskorlátozottak számára ideális választás, mivel masszív üveggel rendelkeznek, és fogantyúkat is könnyedén fel lehet szerelni hozzá. Egy zuhanykabin hosszú távon is jól teljesít, ellenáll a víz, a gőz, a nedvesség negatív hatásainak.

 

Modern kialakítás, modern megjelenés

 

Ha megnézzük a ma elérhető zuhanykabinokat, akkor azt láthatjuk, hogy számtalan méret, forma, stílus és dizájn közül tudunk válogatni. Érdemes a minőségi változatok között keresgélni, mivel ott garantáltan meg fogjuk találni azt a terméket, ami illeszkedik otthonunkhoz. Vannak tolóajtós verziók, de akár egyszárnyú is bekerülhet a fürdőszobába. Sőt, ha igazán elegáns és luxusmegoldást akarunk, akkor a kétszárnyú nyíló zuhanyajtós zuhanykabin lesz az ideális választás.

 

Érdemes alaposan megtervezni

 

A tökéletes zuhanykabin kiválasztásánál oda kell figyelni, hogy milyen a felszereltsége. Van olyan, ami krómozott, állítható alumínium profilokkal, rozsdamentes acélfogantyúkkal és vízzáró szilikon profilokkal, valamint mágneses ajtózárral rendelkezik. Ez csak egy példa, ami napjainkban elérhető a modern zuhanykabinok piacán.

 

Vásárlás előtt mindenképpen konzultáljunk egy szakértővel, valamint alaposan mérjük le a rendelkezésre álló területet, hogy tudjuk, mégis mi az, ami kényelmes elfér a fürdőszobában. A nagy kínálatnak köszönhetően garantáltan meg fogjuk találni a tökéletes zuhanykabint.