A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak

Gyerekeknek meglepetést szerezni rendszerint könnyű, illetve minél kisebbek, annál egyszerűbb, aztán, ahogy nőnek, fejlődik az egyéniségük, egyre nehezebbé válik, de nem lehetetlen. Töltsünk velük időt, ismerjük meg őket, a vágyaikat, így könnyebben szerezhetünk nekik örömet. 

 

Persze egy évben rengeteg olyan jeles nap van, amikor ajándékozhatunk, ezek közül kiemelkedő még a születés- és a névnap, de gyereknapra, Mikulásra is szokás adni legalább egy-egy apróságot. Mi lehet jó ajándék kicsiknek és nagyobbaknak?

 

Minden család más és más

 

Nincsenek univerzális, minden családra érvényes szokások, de az biztos, hogy a gyerekek minden, még a legapróbb ajándéknak is örülnek, akár egy Bellio karácsonyi ajándékcsomagnak is. Sokan szeretik elhalmozni szemük fényét mindenféle földi jóval, így viszont azt érik el, hogy a gyerek egy idő után kevésbé tud örülni a kisebb és kevesebb ajándéknak. De szakemberek szerint azért sem jó egyszerre több különböző meglepetéssel elárasztani, mert nem fogja tudni kiélvezni egyiket sem. 

 

Nem feltétlen kell tárgyi figyelmességekre gondolni, egy közös mozizás, kalandparkozás vagy más élmény, közös időtöltés a szülőkkel, testvérekkel, családtagokkal sokkal emlékezetesebb és értékesebb lehet számukra. Idővel ez akár családi szokássá is válhat, amelyet egyre jobban várhatnak évről évre. 

 

Egy igazán univerzális ajándék nem csak gyerekeknek

 

A számtalan változatban kapható csokoládé mindenki kedvence, nagyszerű ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak szinte bármilyen alkalomra. Nem véletlenül nevezték a kakaó őshazájában az istenek eledelének, és joggal hódította meg az egész világot. 

 

Nincs még egy olyan eledel, amely ennyire sokoldalú, mint a csokoládé. Fogyasztható folyékony és szilárd állapotban, táblás vagy forma kivitelben, natúran vagy ízesítve, ét-, tej- vagy fehércsoki formájában, számos izgalmas ízben, akár még sós ízekkel keverve is. Ajándéknak is nagyszerű magában vagy egy ajándékcsomag részeként, kinek-kinek az ízlésére szabva, születés- és névnapra, Valentin-napra, húsvétra, karácsonyra, gyereknapra.

 

Izgalmas ajándékok

 

Elsőre könnyűnek tűnhet a gyerekek számára meglepetést választani, azonban az óriási kínálatot látva elbizonytalanodhatunk, mit is adjunk. Kreativitásunkat is bátran bevethetjük, akár kézzel készített ajándékot is adhatunk, amely kapcsolódik a gyerek kedvenceihez. A társasjátékok ötletesek, közös élményt nyújtanak, csak arra figyeljünk, az életkoruknak megfelelőt válasszunk! A könyvek hasznosak, de nem minden gyerek szereti, persze tehetünk rá kísérletet, hogy megszerettessük velük. 

 

De ha nincs ötletünk, akkor sem kell üres kézzel mennünk vendégségbe, a gyerekek szeretik az édességet, így egy kreatívan és díszesen összeállított, finomságokkal töltött, izgalmas csomaggal nagy örömet szerezhetünk.