Az újbudai DK üdvözli az összefogást

A Demokratikus Koalíció újbudai alapszerve Facebook-oldalán kiadott közleményben támogatja az összefogást.

 

 

A Demokratikus Koalíció Budapest 2. sz. OEVK.(Újbuda) alapszerve üdvözli a ma bejelentett széleskörű választási összefogást. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke már az MSZP azonos nevű platformjának önálló párttá alakulását bejelentő beszédében összefogásról beszélt, s a párt azóta is következetesen kitart eme álláspont mellett. Hisszük és valljuk, hogy Orbán-i diktatúrának csakis széleskörű összefogás vethet véget - áll a dr. Bács Márton helyi DK-elnök (volt MSZP-s alpolgármester) által aláírt közleményben.

 

Mint írják, az alapszervezet aktivistái már eddig is szívesen vettek részt kitelepüléseken a helyi MSZP aktivistáival, kölcsönösen biztosítva egymást arról, hogy elengedhetetlenül szükségesnek tartják az összefogást. Bizakodással teli örömmel vették tudomásul, hogy az érdemi támogatottsággal rendelkező pártok vezetői félretették egyéni ambícióikat, és sikerült felelős, bölcs megállapodást kötniük.

 

A Demokratikus Koalíció újbudai alapszerve biztosítja Józsa Istvánt (MSZP), az összefogás jelöltjét, hogy minden lehetséges eszközzel támogatja a kampányát.